BETINGELSER & VILKÅR

Her kan du læse vores betingelser og vilkår, som også indeholder vores persondatapolitik.
Disse betingelser og vilkår gælder for køb af produkter (holdtræning, behandling, events, gavekort m.m.) på www.gymnastikhuset.net 

 

Hold og events i Gymnastikhuset

Ved tilmelding til hold eller events skal medlemmet oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Det er medlemmets ansvar, at Gymnastikhuset til hver en tid har medlemmets korrekte kontaktoplysninger.
Et medlemskab er personligt og kan ikke bruges af andre end medlemmet, med mindre Gymnastikhuset oplyses om dette.
Ved tilmelding til hold eller events betales for den samlede periode og beløbet trækkes umiddelbart efter. Din tilmelding er først gyldig når betalingen er gennemført.
Du har fortrydelsesret ved køb af et holdforløb eller event.  Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du senest 14 dage efter tilmelding skrive til os på kontakt@gymnastikhuset.net og oplyse, at du fortryder. Herefter vil du få beløbet retur. Der er ingen returret fra 14 dage før hold- eller eventstart.
Hvis du på grund af sygdom eller andet fravær ikke kan deltage i alle træningsgange i et holdforløb, ydes der ikke en erstatningsgang/tilbagebetaling for de gange du er fraværende. Det samme gør sig gældende for events, hvor en eventtilmelding ikke kan overflyttes til en anden dato, hvis man er forhindret i at deltage.
Hvis en træningsgang aflyses af Gymnastikhuset, vil du som udgangspunkt blive tilbudt en erstatningsgang senere i sæsonen.
 
Behandling og personlig træning i Gymnastikhuset
Afbud til individuelle behandlinger  og personlig træning skal ske senest 24 timer inden behandlingen/træningen starter, ved at ringe til telefon: 62 54 19 07 (mandag – torsdag kl. 9-12) eller skrive til kontakt@gymnastikhuset.net
Ved afbud mindre end 24 timer før behandlingen/træningen betales 50% af behandlingens pris. 
Ved udeblivelse fra behandlingen/træningen faktureres du for behandlingens/træningens fulde pris.
Hvis Gymnastikhuset aflyser behandlingen/træningen, refunderes beløbet og der findes en ny behandlingsdato/træningsdato.
Forbehold
Gymnastikhuset tager forbehold for trykfejl og udsolgte produkter/fyldte hold eller efterfølgende aflysning grundet for få tilmeldte.
Helbredstilstand og personskader
En hold-/eventdeltager er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Gymnastikhuset. Gymnastikhuset tager ikke ansvar for personskader på en hold-/eventdeltager, som følger af ulykker eller andre hold-/eventdeltageres handlinger eller mangelfulde handlinger.
Ansvar 
Gymnastikhuset påtager sig intet ansvar for tyveri, tab eller skade under aktivteter i Gymnastikhuset. Deltagelse i træning, behandling og events sker på eget ansvar og risiko.
Force majeure 
Gymnastikhuset påkalder sig force majeure, hvis gennemførelsen af hold, events, behandling og personlig træning midlertidigt eller permanent, forhindres på grund af omstændigheder, som er uden for Gymnastikhusets ansvar, herunder brand, oversvømmelse, pandemier og andre forstyrrelser eller begivenheder. I tilfælde af force majeure vil holdtræning og events i bassin og spa/sauna udskydes/rykkes, til det er muligt at gennemføre hold/events. Hold på land tilbydes en alternativ holdtræning.
GDPR 
I henhold til Databeskyttelsesloven samt Persondataforordningen, har du som deltager i aktiviteter i Gymnastikhuset en række rettigheder. 
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig. Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne. 
Hvis du ønsker det kan du altid; få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, anmode om at få dine oplysninger slettet samt tilbagekalde samtykker til en given behandling. 
 
Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside eller handelsbetingelser.  
 
Kontakt  
Gymnastikhuset
Vornæs Skovvej 14, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR. Nr.: 34388407 (Gymnastikhuset er en del af virksomheden Thorséng)
E-mail: kontakt@gymnastikhuset.net  
Telefon: 62 54 19 07 (man-fre kl. 9-12)
 
Websitet www.gymnastikhuset.net ejes og drives af Gymnastikhuset.
Vilkår og betingelser er opdateret d. 1. november 2021