Kropsterapi v. Anne Faartoft

Få en krop i balance – prøv en times kropsterapi med vores dygtige behandler Anne Faartoft.
 
KROPSTERAPI – HVAD ER DET?
Kropsterapi bygger på forbindelsen mellem det fysiske og psykiske, mellem krop og sind. Kropsterapi er rettet mod fysiske spændinger og problematikker, men kropsterapi kan også være hjælpsom ved psykiske tilstande som stress og angst, hvor hovedet er fyldt med tanker og bekymringer, og det vigtigste er at komme ned i kroppen.
Derfor starter en behandling med en snak om, hvorfor du er kommet, og det kan være, at jeg stiller spørgsmål til både fysiske og psykiske aspekter for at danne mig et bedre indtryk af, hvordan en behandling skal skrues sammen. En decideret holdningsanalyse kan også komme på tale.
 
Selve behandlingen foregår i undertøj på en briks under et tæppe. Jeg bruger åndedrættet som del af behandlingen, der også består af tryk, stræk og pulseringer på dele af eller hele kroppen. Min tilgang er respektfuld, og under behandlingen vil jeg spørge, hvordan du oplever det.
Min tilgang er, at kropsterapi kun kan være en hjælper eller facilitator for en udvikling, som allerede findes inde i dig. Jeg tager udgangspunkt i, hvor du er, og hvad du og din krop har brug for.
 
Som regel vil du under behandlingen opleve, at du slapper dybt af, og at kroppen føles varm og levende, men dele af behandlingen kan være knap så behagelig, hvor vejrtrækningen bliver et redskab til at slappe af, mens jeg holder trykket på et ømt punkt. Der kan også nogle gange komme følelser som sorg eller vrede frem. Der er plads til det hele.
Hvis det er relevant, kan behandlingen slutte med, at jeg giver nogle forslag til nogle øvelser eller stræk, som kunne være gode for dig.
Mød Anne
Anne er uddannet yoga- og meditationslærer og er snart færdig uddannet kropsterapeut.
Anne er sammen med sin familie vendt hjem til Sydfyn efter flere år i København og udlandet og vi er meget glade for at kunne præsentere hende som en del af Gymnastikhusets kompetente underviser- og behandlerteam.
 
Priser
1. behandling (60 min): 400 kr.
Efterfølgende behandlinger (60 min): 600 kr.
Klippekort 5 gange behandling: 2.500 kr.
 
BOOK ved at skrive til behandling@gymnastikhuset.net
🙂🌿