Find Fodfæste - workshops v. Lonni Birkebæk Clausen

Find Fodfæste er en 2 timers workshop med Trivselskonsulent, vejleder og fysioterapeut Lonni Birkebæk Clausen som guide.

Hvad enten det er pga. ”almindelig travlhed” i hverdagen, smerter eller stress er det godt at skabe et rum og have redskaber, der kan hjælpe dig ned i gear igen, skabe balance og finde fodfæste.

Det kan være du mærker, at du bliver distræt og har svært ved at holde fokus og være helt nærværende eller måske bliver du op ad dagen let frustreret og irritabel. Måske er det sukkertrangen, der overmander dig i løbet af eftermiddagen? Du er i så fald helt almindelig. Det kan være et tegn på, at det er tid til et pusterum.

På workshoppen vil du blive præsenteret for forskellige praktiske måder at opnå en bedre balance i krop og sind. Lonni skaber et tillidsfuldt rum, hvor du kan få jordforbindelse, ”lande i kroppen” og få pulsen og åndedrættet ned for en stund.

Vi arbejder praktisk med grounding-teknikker, blide dynamiske stræk, åndedrættet, hvordan naturen hjælper os, spænding /afspænding, bevidst nærvær og det ”at lande i kroppen” på flere forskellige måder. Du vil få mere viden og indsigt i mekanismerne bag og få redskaber til, hvordan du kan finde og skabe en det helt rigtige pusterum for dig selv, som giver dig en bedre balance i hverdagen til glæde og gavn for dig og dine nære.

På 2 timer giver Lonni en forståelse for og en rundvisning i nogle af de måder, du kan finde fodfæste på og komme tættere på dig selv, dine kropslige reaktions- og handlemønstre og ikke mindst, hvad der virker for dig. Når vi bliver mere nærværende og bevidste, bliver vi i højere grad i stand at træde et skridt tilbage og få øje på automatpiloten og vi kan vælge og træffe gode beslutninger for os selv og vores nærmeste.

Har du efterfølgende lyst til at fortsætte og arbejde videre med grounding, bevidst nærvær og kropsbevidsthed, så vil der komme flere muligheder i efteråret/vinteren 2021. 

Pris for workshop: 295 kr

Datoer for foråret 2022 kommer snarest

Få mere info om workshoppen samt lignende events, skriv til: kontakt@gymnastikhuset.net