Soundtbath events i efteråret 2021 v./ Anete Lotus Jens

LYDMAGI FOR BØRNEFAMILIER

Giv dig selv og din familie en helt særlig, anderledes og afslappende oplevelse med et bad af lyd der skaber magi for store og små.
Lydene fra bl.a. syngeskåle, gong og rasler tager børn og forældre med på en magisk og dybt afslappende rejse, imens I bliver guidet ind i en meditation der taler til alle i familien.
Der vil være tid for børnene til at få stillet deres nysgerrighed og prøve nogle af instrumenterne og snakke lidt om dem.
Børn responderer rigtig godt på lydene, selv et meget aktivt barn kan finde dyb ro under en session. Børn fra 2 år kan deltage i eventet.
Pris: 185 kr pr. familie (1 barn og 1 voksen). Mulighed for tilkøb af et ekstra barn: 100 kr. (skriv til kontakt@gymnastikhuset.net hvis der skal ekstra børn med).

Læs mere og tilmeld jer her:

Tirsdag d. 19. oktober kl. 14.30-15.30

Søndag d. 14. november kl. 14.30-15.30

Søndag d. 12. december kl. 14.30-15.30

 

FULLMOON SOUNDBATH

Du inviteres ind i lydbølgernes kærlige vibrationer, som renser og fornyer din krop, sind og celler.
Lad dig bade i lydene fra den kosmiske gong og de groundende blide og dybt afspændende syngeskåle, klanginstrumenter og andre organiske lyde.
Vi lytter ikke blot med vores øre, men med hver en celle i vores krop. Disse lyde og vibrationer finder vej ind i din krop, der hvor der er brug for f.eks. ekstra opmærksomhed, harmoni, energi eller dyb afspænding.
Vibrationerne giver en slags cellemassage og renser ud, en indre rengøring, som blæser støvet og tankemylderet bort, så der opstår mulighed for ro i sindet og mere klarhed.
Alt du skal gøre, er at lægge dig rigtigt godt tilrette og tage imod.
Velkommen til en selvkærlig aften, hvor vi sammen går efteråret og vinterens mørke i møde med åbne arme, sindsro og taknemmelighed.

Pris: 175 kr. pr. person. Læs mere og tilmeld dig her:

Onsdag d. 20. oktober kl. 20-21.30

 

SOUND OG SILENCE

Blandt træerne i Skovhytten, lægger du dig godt tilrette og tager imod de beroligende lyde fra forskellige klanginstrumenter, som renser sindet, vækker sanserne og masserer cellerne i kroppen. Roen finder nænsomt vej, og vi bevæger os velpåklædte ud på en guidet stillegang ved strand og skov.

Denne meditative måde at være med naturen på, har en evne til at åbne for sanserne, og skabe en dyb følelse af nærvær og forbindelse med sig selv og sine omgivelser. Vi slipper forventninger, præstation og gøren. Det handler om at modtage sanse, nære og bare være.

Vi samles om det knitrende bål med en varmende suppe, i stilhed med naturen og smukke lyde fra forskellige organiske instrumenter. Velkommen med på en sansevækkende rejse ud i naturen ind i stilheden. Dine er guides er Anete og Cristina.

Pris: 350 kr. pr. person. Læs mere og tilmeld dig her: 

Søndag d. 24. oktober kl. 15.30-18.00

 

MIDWEEK WELLNESS (Flydetarpi og soundbath)

Midweek Wellness – Lyd- og flydeterapi på én og samme tid

Du bliver lagt godt tilrette i vandet. Vægtløsheden indfinder sig, dine muskler slapper mere og mere af og vandet vugger dig nænsomt.
Rummet fyldes med smukke lyde og vibrationer fra syngeskåle, gong og andre meditative klanginstrumenter. Lydbølgerne er med til at bringe sind og krop i dyb ro, massere dine celler og give fornyet energi.

Lyd bevæger sig hurtigere i vand end i luft, og denne kombination af lyd og vand er en sand luksus-cocktail for krop, sind og sjæl. Dybt afstressende og beroligende for dit kære nervesystem.

I efterklangens stilhed vil der være en lækker bodyscrub med æteriske olier og fri adgang til sauna og dampbad.
En aften i velværens tegn.

Pris: 275 kr.  pr. person. Læs mere og tilmeld dig her:

Onsdag d. 13. oktober kl. 20-21.30

Onsdag d. 17. november kl. 20.15-21.45: 

Onsdag d. 15. december kl. 20.15-21.45

 

HVAD ER ET SOUNDBATH

Lydhealing er et slags indre renselsesbad via vibrationer og lyde fra forskellige organiske instrumenter, som består af bla.: Gong, syngeskåle og andre klanginstrumenter samt rasler, fløjte stemme mm.

Vibrationerne fra lydene renser, giver nyt liv til cellerne og virker afslappende og dybt beroligende på vores kære nervesystem. Ligesom at vi har brug for at få vasket snavs af kroppen og fedtet ud af håret, så er der også brug for at få renset for det “indre snavs og fedt”, få fornyet energi, få stimuleret blodcirkulationen, lagt tankemylderet til ro og bragt nærværet på banen, til en mere velfungerende, selvhealende og afbalanceret, harmonisk krop.

Klangen fra en klangskål berører os inderst inde. Den bringer sjælen i svingninger. Den fjerner spændinger, mobiliserer kraft og styrke til helbredelse og frisætter kreativ energi.

I en klangmassage bruger jeg overvejende syngeskåle, som jeg sætter på eller rundt om din krop under behandlingen.
I et lydbad, eller en lydrejse om man vil, bruger jeg flere instrumenter, som skaber en anden form for oplevelse, dynamik og bevægelse i krop og sind end ved en klangmassage.

OM ANETE 

Jeg oplevede mit første lydbad i et lille yogastudie ved Christianshavns kanal i København og jeg var SOLGT.

“This is it!!” tænkte jeg. Det her gør noget helt ekseptionelt for både krop og sind, og pludselig kunne jeg også høre min sjæls stemme igen! Mit healende orkester tog hurtigt form, og nu tilbyder jeg lydbade til grupper og individuelt, samt klangmassage 1 til 1. 

Jeg har en baggrund som professionel danser i den urbane og kommercielle verden. Siden 2011 arbejdede jeg hovedsageligt på de danske teaterscener i bl.a. musicals, hybridteater og teaterkoncerter, som både sanger, skuespiller og danser. Lyd og bevægelse er en stor del af mit liv,  og for mig er balance i krop, sind og ånd helt essentielt for et dejligt liv. Dette i sig selv er som en evig dans, en dans med livet som dansepartner. Det er meget naturligt for mig, at mit virke har taget denne vej i form af terapi gennem lyd, som vækker nærværet, kroppens sanselighed og giver forløsning og ro.

Erfaring gennem årene:

Tone of life v/Marie Bergmann på Nordlys, Århus (2020)

Mesterlære hos Vita de Lux v/Aiste Venskune (lydterapeut og psykolog), København (2019-2021)

Sound Therapy Intensive Training ved Tone of Life, Polen (2019)

Gong Master Training 1 ved Aidan McIntyre, København (2019)

Syngeskålsworkshop hos Jane Winther, Århus (2018)

Klangmassagekursus 1 & 2 ved Nordlys, Silkeborg (2018)

Magic in Sound v/ Aidan McIntyre, Århus (2019)

Council Guide Training, Earth Wisdom, DK (2015-2017)

Sangdramatisk intensive course v/Anne Rosing instituttet, København (2015)