SaunaGus – hvad er det?

Saunagus er udover det rene velvære, en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Saunagusen ledes af en uddannet gus-mester som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndkæde. Vores gusmestre har hver deres egen stil, og tillægger som regel et tema eller fortælling til saunagusen.
I Gymnastikhuset tilbydes der både “HverdagsGus” og “EksklusivGus”, som beskrives her nedenfor.

En SaunaGus kører typisk i 3 sæt af stigende intensitet afbrudt af korte pauser, hvor man har mulighed for at køle sig af i den frie natur og indtage væske.

Kommende SaunaGus i Gymnastikhuset:

HverdagsGus er hver Torsdag, kl.20.15-21.15.
(husk tilmelding af hensyn til overbooking).
EksklusivGus er hver den sidste Lørdag i måneden, kl.11.00 til 12.30. Datoer for kommende EksklusivGus:d.26.okt., d.30.nov. Samt Julegus d.21. dec.
(gennemføres ved grupper på minimum 10 personer).

Det er også muligt at book et privat arrangement – ring såfremt til os pr.tlf: 62 54 19 07
husk; ved EksklusivGus er tilmelding 5 dage før!

“HverdagsGus”

HverdagsGus er til dig som ønsker SaunaGus fast i ugens løb. HverdagsGus’en tager 60 min. og er en fantastisk dejlig afslutning på dagen. Du bliver afslappet, kommer i ro og balance, og er grydeklar til en god restituerende nattesøvn.
Gusmester Rasmus Brems-Hulgaard fortæller typisk om hvad der fysiologisk aktiveres i kroppen og hvordan immunsystemet påvirkes ved en SaunaGus.
Pris: kr.100.-

“EksklusivGus”

EksklusivGus er den store wellness udgave af SaunaGus. Introduktionen starter i varmtvandsbassinet, hvorefter det går til nydelse i saunaen med de særligt skræddersyet duftkombinationer til det enkelte arrangement. Sidste del af saunagusen er med saltskrub til brug i dampbadet.
Kommende EksklusivGus d.26.okt., d.30.nov. Samt Julegus d.21.dec.
Pris: kr.225,-

Tilmelding

Tilmeld dig på 6254 1907 eller bodil@gymnastikhuset.net

NB. Tilmelding til EksklusivGus er først gældende ved indbetaling af kr.225,-
MobilePay: 22189 – skriv navn til reference!
Bankoverførsel: Reg.5986 og Konto-nr.4006115 – skriv navn til reference!