SaunaGus – hvad er det?

Saunagus er udover det rene velvære, en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Saunagusen ledes af en uddannet gus-mester som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndkæde. Vores gusmestre har hver deres egen stil, og tillægger som regel et tema eller fortælling til saunagusen.
I Gymnastikhuset tilbydes der både “HverdagsGus” og Lørdagsluksus – “EksklusivGus”, som beskrives her nedenfor.

En SaunaGus kører typisk i 3 sæt af stigende intensitet afbrudt af korte pauser, hvor man har mulighed for at køle sig af i den frie natur og indtage væske. Medbring badetøj og håndklæde.

Kommende SaunaGus i Gymnastikhuset:

HverdagsGus er hver Torsdag, kl.20.15-21.15.
(husk tilmelding af hensyn til overbooking).
Lørdags luksus – EksklusivGus er hver den sidste Lørdag i måneden, kl.11.00 til 12.30. Datoer for kommende Lørdags Luksus:d.22 februar og d.28 marts.
(gennemføres ved grupper på minimum 10 personer).

Det er også muligt at book et privat arrangement – ring såfremt til os pr.tlf: 62 54 19 07
husk; ved Lørdagsluksus – EksklusivGus er tilmelding 5 dage før!

“HverdagsGus”

HverdagsGus er til dig som ønsker SaunaGus fast i ugens løb. HverdagsGus’en tager 60 min. og er en fantastisk dejlig afslutning på dagen. Du bliver afslappet, kommer i ro og balance, og er grydeklar til en god restituerende nattesøvn.
Gusmester Rasmus Brems-Hulgaard fortæller typisk om hvad der fysiologisk aktiveres i kroppen og hvordan immunsystemet påvirkes ved en SaunaGus.
Pris: kr.100.-

Lørdags luksus – “EksklusivGus”

Lørdagsluksus er vores wellness udgave af saunaGus. Introduktionen starter i varmtvandsbassinet, hvorefter det går til nydelse i saunaen med de særligt skræddersyet duftkombinationer til det enkelte arrangement. Sidste del af lørdagsluksus foregår i vores dampbad med nærende saltskrubs.
Datoer for kommende lørdagsluksus d.22 februar og d.28 marts kl.11.00-12.30.
Pris: kr.225,-


Skønne Søndag – YogaEvent med Saunagus

Vi arbejder kroppen godt igennem for at styrke alle dens funktioner, og slutter af med en kort meditation for at lade hjernen restituere. Yogaen får pulsen let op, men er ikke fysisk anstrengende. Størstedelen af øvelserne vil være meditative bevægelser, samt længerevarende stræk. Og naturligvis med afspænding til sidst.
Efter yogaen hopper vi i badetøjet og ind i saunaen, for at styrke immunforsvaret. Der vil være to sessions af 10 minutter i saunaen med 6 forskellige aromatiske dufte, samt afkøling på græsset efter hver tur i saunaen.🔥
Det hele er med til at skabe velvære, harmoni og balance i både krop og sind.🌿
Workshoppen henvender sig til både mænd og kvinder. Og har du nogle teenagere i huset, er de også velkomne. Alle kan deltage uanset erfaring og skavanker.

Hold 1:
9.00-10.40 – Yoga
10.50-11.30 – Saunagus

Hold 2:
11.00-12.40 – Yoga
12.50-13.30 – Saunagus

Pris: 250kr.
Der er plads til max 16 personer.
Kommende datoer: d.23 februar og d.29 marts.
Læs yderligere om yoga i Gymnastikhuset;
NB. Kontakt os for tilmedling på kontakt@gymnastikhuset.net eller telefon 62541907. Tilmeldingen til Skønne søndag er først gældende ved indbetaling af kr.250,-
NB. Tilmelding til Skønne søndag er først gældende ved indbetaling af kr.250,- YogaStudiet.