FYSIO-PILATES

Fysio-Pilates er en effektiv, skånsom og alligevel udfordrende træningsform, hvor kroppens stabiliserende muskler styrkes og du lærer at slippe unødige spændinger og omdanne uhensigtsmæssige bevægelses- og holdningsvaner til gode.
Fysio-Pilates er en træning for alle der ønsker at få øget deres kropsbevidsthed, få en bedre kropsholdning, en general større smidighed, mere muskelstyrke, en bedre balance, og en reducering af smerter og funktionsforstyrrelser. Fysio-Pilates er god for dig der har gener i ryg, nakke, bækken og hofte. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Fysio-Pilates.

YOGA – hver torsdag

Yoga for BØRN, 7-12 år

Der har været efterspørgsel på børneyogaen, og ønsker om at det afholdes i weekenderne. Så dette ønske vil vi se om vi kan indfri med workshops, 1 gang om måneden, 1 times tid, for alderen 7-12 år.
Når dato/tid er fastlagt, skrives det her på hjemmesiden. I mellentiden er dialogen aktiv på facebook – hold jer orienteret; YogaStudiet.

Yin Yang Yoga: Kl. 17.15-18.30

Yin Yang Yoga er for dig der vil skabe energi og udholdenhed, samt opnå større kropsbevidsthed og velvære.
Vi vil arbejde med at skabe balance mellem modpolerne; yin og yang. Her vil du opnå styrke både mentalt og fysisk, samt geare ned og restituere. Vi varmer op med dynamiske øvelser som giver varme i kroppen, fortsætter over i statiske stræk, videre til korte meditationer og slutter af med savasana.
Du vil blive udfordret på din udholdenhed og din evne til at holde fokus, men du skal samtidig vide at der er plads til alle og at du skal tage det i dit tempo. Så vær ikke nervøs for om du kan være med, det kan du sagtens, du er velkommen til at tage dig alle de pauser du har brug for.

Meditativ Yoga: Kl. 18.45-20.00

Meditativ Yoga er for dig der har brug for balance i krop og sind og et ugentligt pusterum.
Vi benytter os af nøgleord som: langsommelighed, dybe stræk, stilhed, hvile, meditationer, åndedrætsøvelser, længere tid til hver øvelse, samt længere tid til savasana. Vi vender opmærksomheden indad, så vi kan få ro for det tankemylder som ofte er der både nat og dag.
Det er også for dig der har diverse skavanker, er stressramt, depressionsramt, ældre, gravid – eller for dig der har fundet fidusen i at tage dig tid til at restituere lidt oftere.
Undervisningen er planlagt så det er muligt at afslutte med SuanaGus kl.20.15.

Du sikrer dig en plads ved at tilmelde dig hele perioden á 10 gange til 900kr. Ønsker du drop-in, skal du huske at ringe og tilmelde dig senest 4 timer forinden, til 110kr pr. gang.

YogaEvent med Saunagus

Vi arbejder kroppen godt igennem for at styrke alle dens funktioner, og slutter af med en kort meditation for at lade hjernen restituere. Yogaen får pulsen let op, men er ikke fysisk anstrengende. Størstedelen af øvelserne vil være meditative bevægelser, samt længerevarende stræk. Og naturligvis med afspænding til sidst.
Efter yogaen hopper vi i badetøjet og ind i saunaen, for at styrke immunforsvaret. Der vil være to sessions af 10 minutter i saunaen med 6 forskellige aromatiske dufte, samt afkøling på græsset efter hver tur i saunaen.🔥
Det hele er med til at skabe velvære, harmoni og balance i både krop og sind.🌿
Workshoppen henvender sig til både mænd og kvinder. Og har du nogle teenagere i huset, er de også velkomne. Alle kan deltage uanset erfaring og skavanker.

Hold 1:
9.00-10.40 – Yoga
10.50-11.30 – Saunagus

Hold 2:
11.00-12.40 – Yoga
12.50-13.30 – Saunagus

Pris: 250kr.
Der er plads til max 12 personer.
Kommende datoer: d.1.sep.
Læs yderligere om yoga i Gymnastikhuset; YogaStudiet.

GYMNASTIK

Der er mange mennesker i den voksne alder, som gerne vil motionere. I Gymnastikhuset er det kendetegnede at holdene er små og overskuelige med en god holdstemning , der trænes grundbevægelser, så som styrke, balance, koordinering, m.m.
Det at få kroppen bearbejdet helt igennem i et tempo, der er rart, til glad musik, at få pulsen op, at prøve grænser med sig selv og at mærke fremgang – at føle velvære – at få lyst til at komme igen.
Undervisningen er adskilt herrer og damer, da vi fra naturens side er forskellige, hvad vi kan og ønsker at træne.

TRX-TRÆNING

TRX er kort fortalt et stroppesystem, hvor man bruger sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.
TRX egner sig for stort set alle, som ønsker at træne og blive udfordret på styrke, stabilitet, mobilitet og balance. Træningen kan bruges af alle – fra eliteatleter til begyndere eller folk under genoptræning.

På nuværende tidspunkt er der ingen aktive TRX-hold.

BALLET

Børnehold og Voksenhold

Kgl. balletdanser Linette Bertelsen underviser ballet i Gymnastikhuset hver lørdag. Undervisningen er opdelt i et børnehold for begyndere kl.8.45 til 9.30, et børnehold for øvede kl. 9.30 til 10.30 og et voksenhold kl.10.30 til 11.30.
Linette tilbyder også personlig træning i Gymnastikhuset, hvor dine behov og ønsker vil blive imødekommet med et skræddersyet træningsprogram.
Linette er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole i København, og efterfølgende på The Urdang Academy i London. Yderligere er Linette uddannet professionel pilatesinstruktør.

BABYMOTORIK

Elementær grundtræning for barnet

Formålet er at få tumlet og leget med barnet, så det motorisk og sanseligt bliver stimuleret.
Fysioterapeut Karen Klim, underviser i babyers motoriske udvikling, og i hvordan forældre optimalt støtter og træner barnet så alle sanser stimuleres. Der er gennemgående et tema af musik og sanglege, så børnene kan genkende dem og føle sig trykke. Der vil løbene blive evalueret og fulgt op på øvelser fra gang til gang.
Aldersgruppen er 1-12 måneder.
Næste opstart af hold: —

PRISER

Holdperiode er typisk, 10 til 20 lektioner:
Daghold; kr. 90,-/lektion
Yoga 8-12år; kr. 65,-/lektion
Yoga; kr. 100,-/lektion
Aftenhold; kr. 110,-/lektion
Ballet: kr. 110,./lektion
BabyMotorik; kr. 125,-/lektion
FysioPilates kr. 110,/lektion (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark; kr.58,-)

Priserne inkluderer Sauna og Dampbad

Hold Dag, Tid Instruktør Organisation
Gymnastik (kvinder) Mandag, 09.30-10.30 Bodil Brems Gymnastikhuset
TIRSDAG
FysioPilates v/fys. Tirsdag, 10.30-11.30 Karen Klim Gymnastikhuset
Gymnastik (kvinder) Tirsdag, 15.00-16.00 Bodil Brems Gymnastikhuset
ONSDAG
Efterfødselstræning v/fys. Onsdag, 11.15-12.15 Karen Klim Gymnastikhuset
BabyMotorik Onsdag, 13.15-14.15 Karen Klim Gymnastikhuset
BabyMotorik Onsdag, 14.30-15.30 Karen Klim Gymnastikhuset
Gymnastik (mænd) Onsdag, 17.30-18.30 Bodil Brems Gymnastikhuset
TORSDAG
Gymnastik (kvinder) v/fys. Torsdag, 09.00-10.00 Bodil Brems Gymnastikhuset
BabyMassage Torsdag, 12.00-13.00 Karen Klim Gymnastikhuset
Yoga – Børn (7-12 år) Torsdag, 16.15-17.00 Vicky Aviaja Sønder Gymnastikhuset
Yoga – Meditativ Torsdag, 17.15-18.30 Vicky Aviaja Sønder Gymnastikhuset
Yoga – Yin/Yang Torsdag, 18.45-20.00 Vicky Aviaja Sønder Gymnastikhuset
FREDAG
FysioPilates v/fys. Fredag, 09.00-10.00 Karen Klim Gymnastikhuset
LØRDAG
Ballet – Børn, fra 4 år Lørdag, 9.30–10.30 Linette Bertelsen Gymnastikhuset
Ballet – Voksne Lørdag, 10.30–11.30 Linette Bertelsen Gymnastikhuset