YOGA

Yin Yang Yoga: Torsdag Kl. 17.15-18.30

Yin Yang Yoga er for dig der vil skabe energi og udholdenhed, samt opnå større kropsbevidsthed og velvære.
Vi vil arbejde med at skabe balance mellem modpolerne; yin og yang. Her vil du opnå styrke både mentalt og fysisk, samt geare ned og restituere. Vi varmer op med dynamiske øvelser som giver varme i kroppen, fortsætter over i statiske stræk, videre til korte meditationer og slutter af med savasana.
Du vil blive udfordret på din udholdenhed og din evne til at holde fokus, men du skal samtidig vide at der er plads til alle og at du skal tage det i dit tempo. Så vær ikke nervøs for om du kan være med, det kan du sagtens, du er velkommen til at tage dig alle de pauser du har brug for.

Meditativ Yoga: Tirsdag kl.17.15-18.30 & Torsdag Kl. 18.45-20.00

Meditativ Yoga er for dig der har brug for balance i krop og sind og et ugentligt pusterum.
Vi benytter os af nøgleord som: langsommelighed, dybe stræk, stilhed, hvile, meditationer, åndedrætsøvelser, længere tid til hver øvelse, samt længere tid til savasana. Vi vender opmærksomheden indad, så vi kan få ro for det tankemylder som ofte er der både nat og dag.
Det er også for dig der har diverse skavanker, er stressramt, depressionsramt, ældre, gravid – eller for dig der har fundet fidusen i at tage dig tid til at restituere lidt oftere.
Undervisningen er planlagt så det er muligt at afslutte med SuanaGus kl.20.15.

Du sikrer dig en plads ved at tilmelde dig hele perioden á 10 gange til 900kr. Ønsker du drop-in, skal du huske at ringe og tilmelde dig senest 4 timer forinden, til 110kr pr. gang.

SKØNNE SØNDAG – YogaEvent med Saunagus

Vi arbejder kroppen godt igennem for at styrke alle dens funktioner, og slutter af med en kort meditation for at lade hjernen restituere. Yogaen får pulsen let op, men er ikke fysisk anstrengende. Størstedelen af øvelserne vil være meditative bevægelser, samt længerevarende stræk. Og naturligvis med afspænding til sidst.
Efter yogaen hopper vi i badetøjet og ind i saunaen, for at styrke immunforsvaret. Der vil være to sessions af 10 minutter i saunaen med 6 forskellige aromatiske dufte, samt afkøling på græsset efter hver tur i saunaen.🔥
Det hele er med til at skabe velvære, harmoni og balance i både krop og sind.🌿
Workshoppen henvender sig til både mænd og kvinder. Og har du nogle teenagere i huset, er de også velkomne. Alle kan deltage uanset erfaring og skavanker.

Hold 1:
9.00-10.40 – Yoga
10.50-11.30 – Saunagus

Hold 2:
11.00-12.40 – Yoga
12.50-13.30 – Saunagus

Pris: 250kr.
Der er plads til max 12 personer.
Kommende datoer: d.26 januar, d.23 februar og d.29 marts.
Læs yderligere om yoga i Gymnastikhuset; YogaStudiet.

Yoga for BØRN, 7-12 år

Børneyoga er en skøn blanding af leg, balanceøvelser, historie-fortælling med bevægelse, sanglege, akrobatik, massage, sanseøvelser og klassiske yogastillinger på et børnevenligt plan. Det handler både om at finde ro, opnå større kropsfornemmelse, øge koncentrationsevnen, give slip på tanker og bekymringer, og samtidig have det sjovt og rart. Et pusterum som er med til at skabe harmoni.

-Datoer: 8. februar -Tid: Kl. 10-11 -Sted: Skovhytten, ved Gymnastikhuset -Pris: 90 kr pr gang -Max 10 deltagere


Tilmelding: yoga@gymnastikhuset.net eller tlf. ‭62541907‬
Samling i receptionen kl. 9.55. Resten af familien er velkomne til at benytte varmtvandsbassinnet imens vi dyrker yoga. Her får én af forældrene indgangen til halv pris; 45kr. Børn under 6 år er gratis. Mere information på vores facebookside; YogaStudiet.

YOGA WORKSHOPS

Hele året rundt har vi forskellige YOGAworkshops! Hold dig opdateret her på hjemmesiden og på FACEBOOK og INSTAGRAM
Vi glæder os til at se dig på måtten!

ENERGIBOOST

Den perfekte kombination af effektiv træning i naturen og afslappende saunagus. Vi starter med 45 min puls og styrke træning i den friske luft! Du vil få sved på panden og brugt kroppen på bedste vis, så du bliver den stærkeste udgave af dig og fyldt med god energi og overskud.Efter endt træning dypper vi os enten i bruseren eller i havet og spurter op til saunaen! Vi afslutter med en afstressende og varm saunagus. Gennem saunagus og de æteriske olier, vil du få følelsen og oplevelsen af totalt ro og nærvær. Vi mærker varmens beroligende effekter på kroppen, mens vi renses for affalds- og giftstoffer.

Hver ONSDAG AFTEN kl.18.30-20.00 med opstart d.8/1 -2020 og 8 gange frem. Gymnastikhuset, Vornæs Skovvej 14 på Tåsinge. Max 14 deltagere

PRISER For alle 8 gange 980 kr. For 4 gange 560 kr. Drop in 155 kr

For tilmelding kontakt os på: Telefon: 62541907 Mail: kontakt@gymnastikhuset.net

Medbring træningstøj og sko til udendørs brug samt handsker( Kom gerne omklædt og hav gerne badetøj under) samt badetøj & 2 håndklæder, et lille til sauna og et til bad.

GYMNASTIK

Der er mange mennesker i den voksne alder, som gerne vil motionere. I Gymnastikhuset er det kendetegnede at holdene er små og overskuelige med en god holdstemning , der trænes grundbevægelser, så som styrke, balance, koordinering, m.m.
Det at få kroppen bearbejdet helt igennem i et tempo, der er rart, til glad musik, at få pulsen op, at prøve grænser med sig selv og at mærke fremgang – at føle velvære – at få lyst til at komme igen.
Undervisningen er adskilt herrer og damer, da vi fra naturens side er forskellige, hvad vi kan og ønsker at træne.

FYSIO-PILATES

Fysio-Pilates er en effektiv, skånsom og alligevel udfordrende træningsform, hvor kroppens stabiliserende muskler styrkes og du lærer at slippe unødige spændinger og omdanne uhensigtsmæssige bevægelses- og holdningsvaner til gode.
Fysio-Pilates er en træning for alle der ønsker at få øget deres kropsbevidsthed, få en bedre kropsholdning, en general større smidighed, mere muskelstyrke, en bedre balance, og en reducering af smerter og funktionsforstyrrelser. Fysio-Pilates er god for dig der har gener i ryg, nakke, bækken og hofte. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Fysio-Pilates.

BABYMASSAGE

Flere gange per år afholder fysioterapeut Karen Klim kususer for forældre i babymassage.Babymassage er en fantastisk måde at skabe tryghed, ro og nærvær mellem dig og din baby. Gennem babymassage stimuleres barnets sanser og understøtter samtidig barnets motoriske- og hjernemæssige udvikling.

-Datoer: d.27 januar, d.3 februar og 17 februar kl.12.15-13.15

BALLET

Børnehold og Voksenhold

Kgl. balletdanser Linette Bertelsen underviser ballet i Gymnastikhuset hver lørdag. Undervisningen er opdelt i et børnehold for øvede kl.9.30 til 10.15 og et børnehold for små begyndere kl. 10.15 til 11.00. Voksenholdet starter kl.11.00 til 12.00.
Linette tilbyder også personlig træning i Gymnastikhuset, hvor dine behov og ønsker vil blive imødekommet med et skræddersyet træningsprogram.
Linette er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole i København, og efterfølgende på The Urdang Academy i London. Yderligere er Linette uddannet professionel pilatesinstruktør.

BABYMOTORIK

Elementær grundtræning for barnet

Formålet er at få tumlet og leget med barnet, så det motorisk og sanseligt bliver stimuleret.
Fysioterapeut Karen Klim, underviser i babyers motoriske udvikling, og i hvordan forældre optimalt støtter og træner barnet så alle sanser stimuleres. Der er gennemgående et tema af musik og sanglege, så børnene kan genkende dem og føle sig trykke. Der vil løbene blive evalueret og fulgt op på øvelser fra gang til gang.
Aldersgruppen er 1-12 måneder. Nyt hold med opstart d.20 februar kl.12.15-13.15 Pris for 6 gange 550:- 1 gang 110:-

TRX-TRÆNING

TRX er kort fortalt et stroppesystem, hvor man bruger sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.
TRX egner sig for stort set alle, som ønsker at træne og blive udfordret på styrke, stabilitet, mobilitet og balance. Træningen kan bruges af alle – fra eliteatleter til begyndere eller folk under genoptræning.

På nuværende tidspunkt er der ingen aktive TRX-hold.

PRISER

Ved tilmelding, tilmeldes du det hold i salen eller i skovhytten du gerne vil deltage på. Hertil har vi et 10 turs klippekort for 810:- Vælger du at deltage én enkelt gang koster det 90,-/lektion

BabyMotorik; 110kr:-/lektion eller 6 gange for 550:-
FysioPilates kr. 120,/lektion (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark; kr.58,-)

For EnergiBOOST er prisen for alle 8 gange 980 kr. og for 4 gange 560 kr. Drop in 155 kr

Priserne inkluderer Sauna og Dampbad

Hold Dag, Tid Instruktør Organisation
Gymnastik (kvinder) Mandag, 09.30-10.30 Bodil Brems Gymnastikhuset
Babymassage Mandag, 12.15-13.15 Opstart mandag d.29 januar Karen Klim Gymnastikhuset
TIRSDAG
FysioPilates v/fys. Tirsdag, 10.30-11.30 Karen Klim Gymnastikhuset
Gymnastik (kvinder) Tirsdag, 14.45-15.45 Bodil Brems Gymnastikhuset
Yoga – Meditativ Tirsdag, 17.15-18.30 Vickie Aviaja Sønder Gymnastikhuset
ONSDAG
Gymnastik (mænd) Onsdag, 17.30-18.30 Bodil Brems Gymnastikhuset
EnergiBOOST Onsdag, 18.30-20.00 Cristina Olrik Gymnastikhuset
TORSDAG
Gymnastik (kvinder) v/fys. Torsdag, 09.00-10.00 Bodil Brems Gymnastikhuset
FysioPilates v/fys. Torsdag, 10.30-11.30 Karen Klim Gymnastikhuset
Babymotorik – Opstart d.20 februar. Torsdag, 12.15-13.15 Karen Klim Gymnastikhuset
Yoga – Yin/Yang Torsdag, 17.15-18.30 Vicky Aviaja Sønder Gymnastikhuset
Yoga – Meditativ Torsdag, 18.45-20.00 Vicky Aviaja Sønder Gymnastikhuset
FREDAG
LØRDAG
Ballet – Børn- Øvede Lørdag, 9.30–10.15 Linette Bertelsen Gymnastikhuset
Ballet – Børn, fra 4 år begyndere Lørdag, 10.15–11.00 Linette Bertelsen Gymnastikhuset
Ballet – Voksne Lørdag, 11.00–12.00 Linette Bertelsen Gymnastikhuset

BOOK ONLINE

Gymnastikhuset • V/Bodil Brems Vorn Æs Skovvej 14 • Tåsinge • 5700 Svendborg • TLF 6254 1907 © Gymnastikhuset 2020