FYSIO-PILATES

Fysio-Pilates er en effektiv, skånsom og alligevel udfordrende træningsform, hvor kroppens stabiliserende muskler styrkes og du lærer at slippe unødige spændinger og omdanne uhensigtsmæssige bevægelses- og holdningsvaner til gode.
Fysio-Pilates er en træning for alle der ønsker at få øget deres kropsbevidsthed, få en bedre kropsholdning, en general større smidighed, mere muskelstyrke, en bedre balance, og en reducering af smerter og funktionsforstyrrelser. Fysio-Pilates er god for dig der har gener i ryg, nakke, bækken og hofte. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Fysio-Pilates.

YOGA – hver torsdag

BørneYoga 7-12 år : Kl 16.15-17.00

Børneyoga er en skøn blanding af leg, balanceøvelser, historiefortælling med bevægelse, sanglege, akrobatik, massage, sanseøvelser og klassiske yogastillinger på et børnevenligt plan.
Det handler både om at finde ro, opnå større kropsfornemmelse, øge koncentrationsevnen, give slip på tanker og oplevelser, og have det sjovt.
Der sættes fokus på at være god ved os selv og hinanden. Tale om hvilke redskaber man kan bruge, hvis man fx har uro i kroppen eller bliver sur og vred. Opbygge selvværd, så man bedre kan navigere i en hverdag med høje krav, gruppepres og mange indtryk.

Meditativ Yoga: Kl. 17.15-18.30

Meditativ Yoga er for dig der har brug for balance i krop og sind og et ugentligt pusterum.
Vi benytter os af nøgleord som: langsommelighed, dybe stræk, stilhed, hvile, meditationer, åndedrætsøvelser, længere tid til hver øvelse, samt længere tid til savasana. Vi vender opmærksomheden indad, så vi kan få ro for det tankemylder som ofte er der både nat og dag.
Det er også for dig der har diverse skavanker, er stressramt, depressionsramt, ældre, gravid – eller for dig der har fundet fidusen i at tage dig tid til at restituere lidt oftere.

Yin Yang Yoga: Kl. 18.45-20.00

Yin Yang Yoga er for dig der vil skabe energi og udholdenhed, samt opnå større kropsbevidsthed og velvære.
Vi vil arbejde med at skabe balance mellem modpolerne; yin og yang. Her vil du opnå styrke både mentalt og fysisk, samt geare ned og restituere. Vi varmer op med dynamiske øvelser som giver varme i kroppen, fortsætter over i statiske stræk, videre til korte meditationer og slutter af med savasana.
Du vil blive udfordret på din udholdenhed og din evne til at holde fokus, men du skal samtidig vide at der er plads til alle og at du skal tage det i dit tempo. Så vær ikke nervøs for om du kan være med, det kan du sagtens, du er velkommen til at tage dig alle de pauser du har brug for.
Undervisningen er planlagt så det er muligt at afslutte med SuanaGus kl.20.15.

Du sikrer dig en plads ved at tilmelde dig hele perioden á 10 gange til 1000kr. Ønsker du drop-in, skal du huske at ringe og tilmelde dig senest 4 timer forinden, til 105kr pr gang.

YogaEvent med Saunagus

Sidste søndag i måneden indbyder vi til en dejlig formiddag med velvære på højt plan.
Vores fokus er at få ro på nervesystemet, da det ofte er i alarmberedskab konstant grundet vores travle livsstil. Vi arbejder på at lade hjernen og kroppen restituere, booste immunforsvaret, stoppe tankemylderet og skabe mere balance i kroppens mange funktioner. På denne måde vil du opnå en behagelig kropsfornemmelse og have en følelse af lethed i krop og sind.
Du bliver præsenteret for yoga, meditation, ai-chi og saunagus. Yogaen minder meget om Meditativ Yoga, meditationen vil delvist være indendørs og udendørs, ai-chi foregår i varmtvandsbassinet.
4 timer til DIG, hvor du kan komme helt ned i gear.

Læs yderligere om yoga i Gymnastikhuset; <ahref=”http: www.facebook.com=”” yogastudiet”=””>www.facebook.com/YogaStudiet</ahref=”http:>

GYMNASTIK

Der er mange mennesker i den voksne alder, som gerne vil motionere. I Gymnastikhuset er det kendetegnede at holdene er små og overskuelige med en god holdstemning , der trænes grundbevægelser, så som styrke, balance, koordinering, m.m.
Det at få kroppen bearbejdet helt igennem i et tempo, der er rart, til glad musik, at få pulsen op, at prøve grænser med sig selv og at mærke fremgang – at føle velvære – at få lyst til at komme igen.
Undervisningen er adskilt herrer og damer, da vi fra naturens side er forskellige, hvad vi kan og ønsker at træne.

TRX-TRÆNING

TRX er kort fortalt et stroppesystem, hvor man bruger sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.
TRX egner sig for stort set alle, som ønsker at træne og blive udfordret på styrke, stabilitet, mobilitet og balance. Træningen kan bruges af alle – fra eliteatleter til begyndere eller folk under genoptræning.

BALLET

Børnehold og Voksenhold

Kgl. balletdanser Linette Bertelsen underviser ballet i Gymnastikhuset hver lørdag. Undervisningen er opdelt i et børnehold for begyndere kl.8.45 til 9.30, et børnehold for øvede kl. 9.30 til 10.30 og et voksenhold kl.10.30 til 11.30.
Linette tilbyder også personlig træning i Gymnastikhuset, hvor dine behov og ønsker vil blive imødekommet med et skræddersyet træningsprogram.
Linette er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole i København, og efterfølgende på The Urdang Academy i London. Yderligere er Linette uddannet professionel pilatesinstruktør.

BABYMOTORIK

elementær grundtræning for barnet

Formålet er at få tumlet og leget med barnet, så det motorisk og sanseligt bliver stimuleret.
Fysioterapeut Line Lund, underviser i babyers motoriske udvikling, og i hvordan forældre optimalt støtter og træner barnet så alle sanser stimuleres. Der er gennemgående et tema af musik og sanglege, så børnene kan genkende dem og føle sig trykke. Der vil løbene blive evalueret og fulgt op på øvelser fra gang til gang.
Aldersgruppen er 1-12 måneder.
Næste opstart af hold: —

PRISER

Holdperiode er typisk, 10 til 20 lektioner:
Daghold; kr. 90,-/lektion
Yoga 8-12år; kr. 65,-/lektion
Yoga; kr. 100,-/lektion
Aftenhold; kr. 110,-/lektion
Ballet: kr. 110,./lektion
BabyMotorik; kr. 125,-/lektion
FysioPilates kr. 110,/lektion (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark; kr.58,-)

Priserne inkluderer Sauna og Dampbad

Hold Dag, Tid Instruktør Organisation
Gymnastik (kvinder) Mandag, 09.30-10.30 Bodil Brems Gymnastikhuset
TIRSDAG
Gymnastik (kvinder) Tirsdag, 15.00-16.00 Bodil Brems Gymnastikhuset
ONSDAG
Efterfødselstræning v/fys. Onsdag, 11.15-12.15 Karen Klim Gymnastikhuset
BabyMotorik Onsdag, 13.15-14.15 Line Lund Gymnastikhuset
BabyMotorik Onsdag, 14.30-15.30 Line Lund Gymnastikhuset
Gymnastik (mænd) Onsdag, 17.30-18.30 Bodil Brems Gymnastikhuset
TORSDAG
Gymnastik (kvinder) Torsdag, 09.00-10.00 Bodil Brems
FysioPilates v/fys. Torsdag, 10.30-11.30 Karen Klim Gymnastikhuset
Baby Massage v/fys. Torsdag, 12.00-13.00 Karen Klim Gymnastikhuset
Yoga – Børn, 7-12år Torsdag, 16.15-17.00 Vickie Aviaja Sønder Gymnastikhuset
Yoga – Meditativ Torsdag, 17.15-18.30 Vickie Aviaja Sønder Gymnastikhuset
Yoga – Yin/Yang Torsdag, 18.45-20.00 Vickie Aviaja Sønder Gymnastikhuset
FREDAG
FysioPilates v/fys. Fredag, 09.00-10.00 Karen Klim Gymnastikhuset
LØRDAG
Ballet, Børn, øvede fra 4 år Lørdag, 9.30-10.30 Linette Bertelsen Gymnastikhuset
Ballet, Voksne Lørdag, 10.30-11.30 Linette Bertelsen Gymnastikhuset