Angående Genåbning 

Kære alle 

I forbindelse med genåbning, håber vi at kunne åbne meget snart og kan oplyse at genåbningen vil ske gradvist som det er pt. 

Derfor afventer vi med at melde en eksakt dato ud og grunden er at vi vil have grønt lys for flere af vores ydelser og klarhed og ro til at kunne genåbne på ansvarlig vis. Herunder at have tydelige retningslinjer for, hvordan arbejdsrutinerne også skal fungere for at opfylde kravene for både dig som kunde og personalet i huset 

Gymnastikhuset er stadig i bevægelse Du kan stadig deltage i undervisning som foregår online 

Ugeskema for live online-træning fra GYMNASTIKHUSETs facebookside Mandag: kl 09.00 Gymnastik v/ Bodil Onsdag: kl 09.00 Ballet v/Linette Fredag: kl 09.00 Yoga v/ Nete 

Træningen er åben for alle og åben for donation 25 kr pr klasse indbetales til mobilepay 155969 

Cafe Hygge Har rigtig godt gang i Take Away. Her kan du fortsat bestille smagsfuld og plantebaseret Take Away, og hvor maden er så økologisk som muligt da vi går efter guldmærket indenfor økologi. 

Prisliste: En stor Helsebowl 98kr En lille helsebowl 69kr 

Vi har åbent Onsdag – Lørdag kl. 16:00-19:00. 

Send bestilling til bestilling@cafehygge.dk eller ring tlf 62541907 Afhentning af take away er enten hos Gymnastikhuset eller fra Svendborgsund Bryghus kl 18 og inde fra Svendborg Midtby, Vinsted klosterplads 5 kl 1845. 

Betaling via mobilepay:155969 

I vil snarest få mere info omkring kommende træningsmuligheder, behandling etc. 

GYMNASTIKHUSET