Fysioterapi

!!! OBS !!!

GYMNASTIKHUSET aflyser alle egne hold fra TORSDAG d.12.marts, og de næste 2 uger jf. regeringens landsdækkende udspil her til aften kl.20.30. Vi opfordrer til at alle følger de offentlige retningslinjer og sørger for at immunsystemet løftes til det højest mulige potentiale. Ved spørgsmål skriv til: rasmus@gymnastikhuset.net Vi kommunikerer ud igen når retningslinjerne ændrer sig.

Manuel Behandling

For at skabe fri bevægelse er det relevant at løsne spændte muskler og slukke smertesignalerne i kroppen. Det giver dig frihed til at skabe nye bevægelser og samtidig undgår du at smerterne tappe dig for energi. Ofte opnås effekten ved at kombinerer manuel behandling af spændte muskler og stramt væv med et fokus på at træne den svage muskler i smertefrie stillinger. Principper er effektive til smertebehandling.

Holdning og bevægelses strategier

Aenean tellus metus, bibendum sed, posuere ac, mattis non, nunc. Pellentesque commodo eros a enim. Ut varius tincidunt libero. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.

Vivamus aliquet elit ac nisl. Vestibulum eu odio. Quisque id mi. Nullam cursus lacinia erat. Ut a nisl id ante tempus hendrerit.

 

Gigalaser

Kroppen består af 3 millioner celler og i hver af dem produceres energirige molekyler som driver de biokemiske processer i cellerne. Når kroppen har mistet kapacitet som følge af skader, sygdom eller overbelastning vil terapeutisk laserlys skabe et boost i cellernes energiniveau. En effekt som skabes af lys og giver en accelereret heling i kroppen. 

Ergonomi

Ergonomi handler om de rammer, som vores krop skal tilpasse sig til i dagligdagen. Selvom tilpasningen sker ret ubevidst i hjernen, så har ergonomien stor betydning for vores holdning og bevægelser. Det er i ergonomien at kroppens muligheder og begrænsninger i høj grad bestemmes. Når du eksempelvis tager dine sko på om morgenen, så påvirker det din gang indtil du tager dem af igen om aftenen. Ergonomi er en vej til smertebehandling som ikke bør undervurderes.