Babymotorik

ELEMENTÆR GRUNDTRÆNING FOR BARNET Formålet er at få tumlet og leget med barnet, så det motorisk og sanseligt bliver stimuleret. Fysioterapeut Karen Klim, underviser i babyers motoriske udvikling, og i hvordan forældre optimalt støtter og træner barnet så alle sanser stimuleres. Der er gennemgående et tema af musik og sanglege, så børnene kan genkende dem og føle sig trykke. Der vil løbene blive evalueret og fulgt op på øvelser fra gang til gang. Aldersgruppen er 1-12 måneder. Nyt hold med opstart d.20 februar kl.12.15-13.15 Pris for 6 gange 550:- 1 gang 110:-

Baby Svømning

For alle der ønsker skånsomt træning med stor effekt. Ideelt hvis du har smerter eller bevægeproblemer som f.eks. gigt, overvægt, m.m. Med en lægehenvisning er der mulighed for vederlagsfri træning. Varmtvands bassinet er 34 grader varmt og 130 cm dybt. Du kan også leje dig ind til et arrangement i privat regi. F.eks polterabend, veninde-komsammen, familieevent eller hvad du nu kunne tænke dig. Ring for yderligere oplysninger. Vi har “Åbent Bassin” til dig som ikke ønsker at gå fast på et ugentligt hold, men ønsker at nyde varmtvandsbassinet, sauna og dampbad. Alle er velkommen til “åbent bassin” og ingen tilmelding: Lørdage fra kl 7.00-11.00 – Børn under 6 år er gratis til “Åbent Bassin”

Ballet for børn

Kgl. balletdanser Linette Bertelsen underviser ballet i Gymnastikhuset hver lørdag. Undervisningen er opdelt i et børnehold for øvede kl.9.30 til 10.15 og et børnehold for små begyndere kl. 10.15 til 11.00. Voksenholdet starter kl.11.00 til 12.00. Linette tilbyder også personlig træning i Gymnastikhuset, hvor dine behov og ønsker vil blive imødekommet med et skræddersyet træningsprogram. Linette er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole i København, og efterfølgende på The Urdang Academy i London. Yderligere er Linette uddannet professionel pilatesinstruktør.

Børne Yoga

Børneyoga er en skøn blanding af leg, balanceøvelser, historie-fortælling med bevægelse, sanglege, akrobatik, massage, sanseøvelser og klassiske yogastillinger på et børnevenligt plan. Det handler både om at finde ro, opnå større kropsfornemmelse, øge koncentrationsevnen, give slip på tanker og bekymringer, og samtidig have det sjovt og rart. Et pusterum som er med til at skabe harmoni.

– Datoer: 8 februar – Tid : Kl. 10-11 
– Sted: Skovhytten, ved Gymnastikhuset
– Pris: 90 kr pr gang – Max 10 deltagere