Behandlinger

I Gymnastikhuset tilbydes der forskellige typer af behandling. Fælles for dem alle er, at der før eller efter hver behandling, er mulighed for Sauna og Dampbad, hvilket indgår i prisen.

Laser behandling

I Gymnastikhuset på Tåsinge tilbyder vi effektiv smertebehandling med GigaLaser. GigaLaser stimulerer cellernes energiniveau og skaber en accelereret heling.

Læs mere om virkningen af Gigalaser behandling.

Du har også mulighed for leasing af en laserpen til hjemmebehandling. Hvordan denne laserpen bruges kan du se i denne instruktionsvideo.

Fysioterapi

Fungere din krop ikke som den skal, så er fysioterapi en mulighed. For fokus i fysioterapien er “den velfungerende krop”, som vi søger gennem:
Manuel behandling til at løsne dine spændingsmønstre og myoser
Øvelser til at træne smertehæmmet og svag muskulatur
Holdningstræning til at optimerer kroppens kamp mod tyngdekraften
Ergonomisk sparring til at skabe optimale rammer for din krop i hverdagen
GigaLaserbehandling til at accelerer helingen i skader og belastet væv

Lav en Google anmeldelse på Fysioterapeut Christian van Deurs, og del dine erfaringer fra behandlingen. Det er dog nødvendigt, at du har en mail med …@gmail.com.

Gå  direkte til “Lav google anmeldelse”

Tak for hjælpen med at dele dine erfaringer digitalt.

Massage

Du kan få afspændte dine muskler til en massage ved fysioterapeuten Karen Klim, der er uddannet ved Nordlyscenteret i Silkeborg.
Massage hjælper til at fjerne spændinger og giver de ømme og spændte muskler smidighed igen, så der kommer ro i både krop og sind. Massage øger blodgennemstrømningen, fjerner affaldsstoffer – og hjælper derved til at ny ilt og næringsstoffer kan transporteres ud til celler og væv.

Gravidmassage

Gravidmassage / Behandling af graviditetsrelaterede ryg- og bækkengener

Gravidmassage er en dybt afspændende helkropsmassage, der består af lange og rolige strøg. Massagen blødgører dine ømme og spændte muskler, virker stressreducerende, giver en roligere søvn og øger din kropsbevidsthed.
Behandlingen afhjælper graviditetsgener såsom smerter i bækken, ryg og baller, hævede ben og fødder, kramper i benene og søvnløshed.

Fysioterapeut Karen Klim er uddannet i graviditetsbehandling ved Nordlyscentret i Silkeborg.