Behandlinger

I Gymnastikhuset tilbydes der forskellige typer af behandling. Fælles for dem alle er, at der før eller efter hver behandling, er mulighed for Sauna og Dampbad, hvilket indgår i prisen.

Christian Van Deurs

Fysioterapi

Fungere din krop ikke som den skal, så er fysioterapi en mulighed. For fokus i fysioterapien er “den velfungerende krop”, som vi søger gennem:
Manuel behandling til at løsne dine spændingsmønstre og myoser
Øvelser til at træne smertehæmmet og svag muskulatur
Holdningstræning til at optimerer kroppens kamp mod tyngdekraften
Ergonomisk sparring til at skabe optimale rammer for din krop i hverdagen
GigaLaserbehandling til at accelerer helingen i skader og belastet væv

Laser behandling

I Gymnastikhuset på Tåsinge tilbyder vi effektiv smertebehandling med GigaLaser. GigaLaser stimulerer cellernes energiniveau og skaber en accelereret heling.

Læs mere om virkningen af Gigalaser behandling.
Du har også mulighed for leasing af en laserpen til hjemmebehandling. Hvordan denne laserpen bruges kan du se i denne instruktionsvideo.

Lav en Google anmeldelse på Fysioterapeut Christian van Deurs, og del dine erfaringer fra behandlingen. Det er dog nødvendigt, at du har en mail med …@gmail.com.

Gå  direkte til “Lav google anmeldelse”

Tak for hjælpen med at dele dine erfaringer digitalt.

Karen Klim

Kranio-sakral

For børn og voksne!
Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen. Kranio-sakral terapi er fællesnævneren for den del af kroppen som terapien omfatter: Kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet. Som alle indeholder og beskytter centralnervesystemet. Kranio-Sakral terapi giver kroppen mulighed for at aktivt slippe bevidste og ubevidste spændninger gennem terapien.
Du kan booke din tid I receptionen.

Massage

Du kan få afspændte dine muskler til en massage ved fysioterapeuten Karen Klim, der er uddannet ved Nordlyscenteret i Silkeborg.
Massage hjælper til at fjerne spændinger og giver de ømme og spændte muskler smidighed igen, så der kommer ro i både krop og sind. Massage øger blodgennemstrømningen, fjerner affaldsstoffer – og hjælper derved til at ny ilt og næringsstoffer kan transporteres ud til celler og væv.

Gravidmassage

Gravidbehandling / Behandling af graviditetsrelaterede ryg- og bækkengener

Gravidbehandling er en dybt afspændende helkropsmassage, der består af lange og rolige strøg. Massagen blødgører dine ømme og spændte muskler, virker stressreducerende, giver en roligere søvn og øger din kropsbevidsthed.
Behandlingen afhjælper graviditetsgener såsom smerter i bækken, ryg og baller, hævede ben og fødder, kramper i benene og søvnløshed.
Fysioterapeut Karen Klim er uddannet i graviditetsbehandling ved Nordlyscentret i Silkeborg.

 

Cristina S. Olrik

Forløb for piger med personlige udfordringer

Forløb til PIGER med Stress, Angst eller anden personlig Udfordring.
En unik mulighed, for at hjælpe en pige som står dig nær godt på vej i livet.
Sammen med terapeut Cristina Steesby Olrik, skabes der grobund for en fremtid, med glæde, mening og håb.
Forløbet starter med en indledende samtale i naturen. Hvorefter forløbet og sessionerne planlægges individuelt. Sessionerne er individuelle og bygges op omkring at genfinde roen og balancen i nervesystemet. Samt genopbygger og restituere kroppen og hjernen med nøje udvalgte øvelser og samtaler i naturen.
Praktisk:
Mødested: Receptionen i Gymnastikhuset
Kurset vil foregå i naturen omkring Gymnastikhuset

Pris per gang 595:-
Husk: Vi er altid ude i naturen, så hver klædt på efter vejret med lag på lag.
Forløbet bygger på den solide og evidensbaseret forskning i at bruge naturen og omgivelserne til at øge livskvalitet, håndtere kroniske sygdomme, afhjælpe stress, angst og depression (Grahn & Stigsdottir, 2010; Kaplan & Kaplan, 1989; Ulrich, 1983; 2002; Wilson, 1984; Ottosson & Grahn, 2008).
Cristina Steesby Olrik 35 år, født og opvokset på Fyn:
– Uddannet prof. Bachelor i ernæring og sundhed (Surhs Seminarium)
– Kursus i Holbækmodellen, behandling af overvægtige børn og unge
– ViNatur terapeut
– Uddannet Poul Chek instruktør