Behandlinger

I Gymnastikhuset tilbydes der forskellige typer af behandling. Fælles for dem alle er, at der før eller efter hver behandling, er mulighed for Sauna og Dampbad, hvilket indgår i prisen.

Laser behandling

I Gymnastikhuset på Tåsinge tilbyder vi effektiv smertebehandling med GigaLaser. GigaLaser stimulerer cellernes energiniveau og skaber en accelereret heling.

Fysioterapi

Fungere din krop ikke som den skal, så er fysioterapi en mulighed. For fokus i fysioterapien er “den velfungerende krop”, som vi søger gennem:
Manuel behandling til at løsne dine spændingsmønstre og myoser
Øvelser til at træne smertehæmmet og svag muskulatur
Holdningstræning til at optimerer kroppens kamp mod tyngdekraften
Ergonomisk sparring til at skabe optimale rammer for din krop i hverdagen
GigaLaserbehandling til at accelerer helingen i skader og belastet væv

Massage

Du kan få afspændte dine muskler til en massage ved fysioterapeuten Karen Klim, der er uddannet ved Nordlyscenteret i Silkeborg.
Massage hjælper til at fjerne spændinger og giver de ømme og spændte muskler smidighed igen, så der kommer ro i både krop og sind. Massage øger blodgennemstrømningen, fjerner affaldsstoffer – og hjælper derved til at ny ilt og næringsstoffer kan transporteres ud til celler og væv.

Gravidmassage

Graviditeten er en tid med mange forandringer – dejlige og vidunderlige forandringer – men også forandringer, der kan være smertefulde og besværlige: Din kropsholdning ændres, dit tyngdepunkt flyttes, muskler og led kan blive ømme og spændte, og der kan opstå bekymringer, frygt og uro.
Gravidmassage er en dybt afspændende helkropsmassage, der består af lange og rolige strøg. Massagen får sindet til at falde til ro, den virker stressreducerende, styrker kontakten mellem mor og barn, giver en roligere søvn og øger din kropsbevidsthed.
Massagen mindsker graviditetsgener, der f.eks. kan vise sig i form af søvnløshed, hævede ben og fødder, kramper i benene og smerter i bækken, baller og lænd. En gravidmassage er en stille stund for dig, hvor du kan slappe af og give krop og sjæl ro.
Fysioterapeut Karen Klim, har taget kursus i gravidmassage ved Nordlyscentret i Silkeborg.